Nyhed

Elvis Presleys guldringe og medicinbøtte bliver sat på auktion

Et brev fra Beach Boys-medlemmet Brian Wilson er også blandt relikvier, som er til salg på auktion i weekenden

Der er godt nyt for Elvis-fans i år. Udover den annoncerede turné i London, Las Vegas, Tokyo og Berlin, hvor han vil blive mindes som et hologram skabt ud fra tusindvis af billeder og videoer af stjernen, får fans nu muligheden for at erhverve sig hans personlige ejendele.

Sjældne genstande fra musik- og filmverdenen, inklusive guldringe, der engang har været ejet af Elvis Presley, samt et brev skrevet af Beach Boys-medlemmet Brian Wilson, skal auktioneres i weekenden, rapporterer Reuters.

 "Denne særlige auktion har nogle ret stærke genstande med hensyn til følelsesmæssige forbindelser for folk", siger auktionsholderen Brigitte Kruse. Blandt objekterne, der har tilhørt "The King", findes udover guldringe, også en medicinbøtte dateret marts 1977 - blot fem måneder før Presleys død.

Elvis Presley, ofte kaldt Kongen af rock and roll, har efterladt en varig indflydelse på musik og kultur. Det er i år 47 år siden, Elvis forlod denne jord - dog har hans musikalske og kulturelle aftryk holdt hans minde i live lige siden han tog herfra, blandt andet med filmen Elvis, som var med til at give hans historie en fornyet relevans. 


FRA KULTURCHOK TIL KULTURARV: For 47 år siden forlod kongen bygningen for sidste gang

 

ANNONCE