Nyhed

Fans kan byde på middag med James Hetfield – skal selv betale regningen

På initiativ af den amerikanske organisation Adaptive Sports Foundation kan Metallica-fans nu lægge et bud på en middag med bandets frontmand

Ifølge NME er Adaptive Sports Foundation en velgørenhedsorganisation, der arbejder for at gøre sport mere tilgængeligt for mennesker med fysiske og kognitive udfordringer, og deres auktion giver vinderen muligheden for at spise sammen med James Hetfield.

Ifølge auktionssiden vil middagen blive afholdt i Edwards, Colorado, og vinderen kan tage tre venner med. Reglerne fastsætter dog, at personen selv skal betale hele restaurantregningen. Man skal også være 21 år eller ældre, og aftenen er tidsbegrænset til maksimalt to timer.

Vinderen får også lov til at tage et billede med Hetfield samt medbringe ”noget småt” til signering. En repræsentant og en atlet fra organisationen vil være til stede, og rejse og ophold betales også af vinderen.

I et opslag på Metallicas Instagram fremgår det, at hele slutbeløbet for auktionen ubeskåret går til organisationens arbejde.


Metallica fortæller om 40 år som band i interview: ”Selvfølgelig er der ny musik på vej”


ANNONCE