Nyhed

FRA BIOGRAFI TIL BIOPIC: Ny film om Britney Spears er på vej

Ikke længe efter udgivelsen af sin selvbiografi fortæller Britney Spears nu, at en filmatisering af bogen er undervejs

Det er kun et år siden, at den verdenskendte popstjerne Britney Spears udgav sin selvbiografi Min egen stemme, men allerede nu melder sangerinden ud, at en biopic baseret på den anmelderroste biografi er i fuld gang. Britney Spears deler nyheden på mediet X, hvor hun skriver,

“Jeg glæder mig til at med mine fans, at jeg har arbejdet på et hemmeligt projekt med Mark Platt. Hans film har altid været mine yndlings…følg med”.



Biografien Min egen stemme beretter om sydstatssangerindens opvækst og senere liv under sin fars formynderskab, som de seneste år har fået en hel del medieomtale.

Formynderskabet sluttede som følge af en længere juridisk kamp i november 2021, efter at faren i 13 år har haft kontrol over sin datters økonomi. Siden da har Britney Spears oplevet et stort økonomisk og mentalt tilbagefald og sangerinden var for nyligt tæt på konkurs.


Filmen bliver udgivet af Universal Pictures. Holdet bag filmen er ledt af den amerikanske filminstruktør Jon M. Chu, som blandt andet står bag den prisvindende Crazy Rich Asians, og producer Mark E. Platt, som ligeledes har en lang karriere i filmbranchen bag sig.

Hans produktionsselskab har således stået bag succeser som Legally Blonde (2001), Legally Blonde 2 (2003) og La La Land (2016), ligesom Platt er krediteret som producer på den kommende filmatisering af musicalsuccesen Wicked, som har premiere i 2025.

BOGANMELDELSE: Forstemmende case story fra det patriarkalske overdrev


ANNONCE