Nyhed

KALD MIG EN DRØMMER: Hør ny single fra Smukfest-aktuelle Beinir

Ny single følger op på succesfuldt samarbejde med Dopha og foregriber færingens debutalbum

I dag udgiver den færøske singer-songwriter Beinir sin fjerde single, "Call Me a Dreamer," fra sit kommende debutalbum.

Singlen er den sidste udgivelse inden udgivelsen af debutalbummet og lanceres på en dag, hvor Beinir også spiller de tre sidste af i alt seks shows på Smukfest i Skanderborg.

De seks festivalkoncerter er en del af hans Unknown Location Tour. Et innovativt koncept, hvor han ladet publikum bestemme, hvor han skulle optræde.


Beinir begyndte at udgive musik fra sit kommende album for et lille år siden. Hans tidligere singler "Greener" og "Romeo" har begge fundet vej ind til internationale radiokanaler og er tilsammen streamet mere end 232.000 gange på Spotify.

Hans mest populære udgivelse på streamingtjenesten er dog samarbejdet med danske Dopha, og har fået titlen "When I Open My Eyes." Denne sang udkom i starten af juli som tredje single fra det kommende debatalbum.

Det var i øvrigt ikke første gang, Dopha og Beinir arbejdede sammen. Beinir medvirkede nemlig på Dophas debutalbum The Game fra 2021, ligesom han har varmet op for hende live.


"Vi lavede jo 'I’m Not Crying, You Are' sammen og det var megasjovt. Jeg har hele tiden haft en tanke om at hun skulle have en plads på mit debutalbum - ligesom at jeg fik lov til at være med på hendes," udtalte Beinir i en pressemeddelelse tidligere på sommeren og tilføjede:

"Både fordi det var en fed oplevelse at arbejde sammen tilbage i 2021 og fordi hun er en rigtig dygtig musiker!"

Det musikalske vennepar Beinir og Dopha, 2024. Foto: The Bank Music.
Det musikalske vennepar Beinir og Dopha, 2024. Foto: The Bank Music.


Den nye single, "Call Me a Dreamer," handler om at kaste sig ud i nye og ukendte oplevelser og give alt, hvad man har, for at opnå sine drømme. Til efteråret 2024 drager Beinir atter på turné med en koncert på Færøerne og tre koncerter i Danmark.

Han spiller i Runavik, Løkshøll den 23. november, i Aalborg, AKKC den 29. november, i Aarhus, Musikhuset Aarhus den 30. november, og i København, Bremen Teater den 1. december.


 

ANMELDELSE: Færøske BEINIR overbeviser ikke på debut

ANNONCE