Nyhed

LYT: Alex Vargas har delt ny single

Sangen er første udspil fra Vargas i år og indvarsler hans kommende, fjerde album

Alex Vargas er atter aktuel med sin nye single "Low". I en pressemeddelelse fortæller han således om den nye single:

"'Low' handler om at søge mørket for at finde lyset igen. I stedet for at forsøge at undslippe depressionen, bliver man i den, fordi det kan føles som det eneste rigtige sted at være. Det er ikke den sundeste mentale tilstand at opholde sig i særligt længe, men det kan blive nødvendigt, for at forstå og udvikle sig," udtaler Vargas. 

Alex Vargas udgav sin første solo-ep i 2014 med titlen Howl. Hans store gennembrud kom i 2016 med udgivelsen af hans ep Giving Up the Ghost og debutalbummet Cohere i 2017. Sange som "Shackled Up" og "Higher Love" blev populære og cementerede hans status som en fremtrædende kunstner på den danske og internationale musikscene. Han udgav i 2023 sit anmelderroste album Big Big Machine, som GAFFAs anmelder gav fem stjerner.


Desuden medvirkede han i Toppen af poppen i 2021 sammen med blandt andre Simon Kvamm, Katinka og Mathilde Falch - en sæson, der udover at handle om musikken også er blevet genstand for opmærksomhed i  DRs dokumentar Sexisme i musikbranchen. 

Sidst, GAFFA anmeldte den produktive herre, gæstede han K.B. Hallen i 2022 og høstede hele seks stjerner med ordene:

"Trippy, manisk og super. Stort ego uden egoisme. Alt hænger sammen. Det er et stort, stort maskineri, og alligevel føles mægtige K.B. som nationens mest intime spillested. Ikke blot en armslængde fra sit publikum - Alex Vargas har været i direkte omfavnelse med hver og én denne mirakuløse decemberaften på Frederiksberg".


ALEX VARGAS-INTERVIEW: De store følelser – hver gang

ANNONCE