Nyhed

LYT: Girls-forsanger deler forsmag på kommende soloalbum

Ni år efter seneste soloalbum er der endelig nyt på vej fra Christopher Owens

Den amerikanske sanger og sangskriver, Christopher Owens, bedst kendt som forsangeren i bandet Girls, er efter længere tids pause atter aktuel med det kommende album I Wanna Run Barefoot Through Your Hair, der udkommer til oktober.

I en pressemeddelelse omtaler Owens I Wanna Run Barefoot Through Your Hair som “et album om en rejse tilbage til mig selv".

Owens er vokset op i den religiøse kult Children Of God, og den sekteriske opvækst har uomtvisteligt påvirket hans musikalske karriere. I en alder af blot 16 år flygtede han til San Francisco for at forfølge en musikkarriere.


Owens dannede bandet Girls i 2007 sammen med produceren Chet "JR" White. Bandet blev hurtigt anerkendt for deres debutalbum, Album (2009), som GAFFAs anmelder gav fem stjerner.

Efter Girls gik i opløsning i 2012, indledte Owens en solokarriere, og GAFFA gav hans debutalbum Lysandre (2013) fire stjerner. Sidenhen har han udgivet A New Testament (2014) og Chrissybaby Forever (2015).

Foruden sin musikalske karriere har han desuden været model for Yves Saint Laurent Paris. Den tidligere-Girls forsanger har for nyligt udgivet første single fra sit kommende album I Think About Heaven og har netop fulgt op med singlen "No Good," som åbner albummet og kan høres i en akustisk udgave lige her: 


GUIDE: Her er alle anmeldelserne fra Syd for Solen

 


ANNONCE