Nyhed

MUSIKMEKKA I MØLLEPARKEN: Aarhus Festuge inviterer til gratis koncerter med upcoming navne

Hypede Laura4evigt er blandt attraktionerne på populær vækstlags-scene midt i Aarhus senere på måneden

Senere på måneden er det atter tid til Aarhus Festuge - som vanen tro byder på en række musikalske indslag. Ikke mindst på scenen med det umulige navn M56;10 i Mølleparken, som ligesom tidligere år vil danne ramme om koncerter med navne fra de musikalske vækstlag.

Tobias Rahim spillede på scenen før sit store gennembrud, og sidste år kunne man blandt andet opleve Fabräk på M56;10. Nu har arrangørerne rullet årets program ud - og det byder på alt fra hiphop, hyperpop til mørk, elektronisk popmusik. På programmet er blandt andet Debbie Sings, Clovis, UNG-SKAB og Laura4evigt.

Du kan se hele programmet her.


Bag kunstnernavnet Laura4evigt gemmer sig den 24-årige Laura Kjelgaard. Hun kommer med ”lyden af mørke natklubber i 00’erne og moderne, elektronisk pop, der både er grænsesøgende, mærkelig, traditionelt poppet og ømt,” lyder karakteristikken på Aarhus Festuges hjemmeside.

Da Laura Kjelgaard udgav sin debut-ep i 2022 optrådte hun blot under sit fornavn. I december '23 genopfandt hun sig selv som Laura 4 Evigt med singlen "Die 4U." Hun kan - udover koncerten i Aarhus - opleves på Ideal Bar i Vega, København, den 1. november.


Lokal helt vender hjem til Aarhus Festuge

ANNONCE