Nyhed

Ny projektor lover ultimative hjemmebiografoplevelser

Samsung lancerer nu to nye projektorer med ny laserteknologi der skal sikre underholdningen i hjemmet

Underholdningen i hjemmet behøver ikke komme fra et tv. Projektorerne bliver stadig bedre med nye teknologier, og ikke mindst kommer de stadig tættere på væggen.

Nu har Samsung så lanceret to helt nye projektorer, The Premiere 9 og The Premiere 7, der begge er såkaldte ultra-short throw-projektorer. Ifølge Samsung leverer de begge førsteklasses hjemmebiografoplevelser i 4K-opløsning.

The Premiere 9 kommer med tredobbelt laserteknologi, hvilket skulle sikre en forbedret farvenøjagtighed og lysstyrke, og som den mindre modelkan den levere 4K-opløsningen helt op til 130” – hvis du naturligvis har væggen til det.


De kommer begge med AI-billedforbedringer, blandt andet AI Upscaling og Vision Booster, hvilket sikrer at alt indhold kan vises i 4K, uanset den oprindelige kvalitet, samt at lysstyrken og kontrasten automatisk justeres til de aktuelle lysforhold.

Samsung skriver, at begge kommer med Dolby Atmos, og fortæller at The Premiere 9 har 40W 2.2.2-kanals up-firing-højttalere, mens The Premiere 7 har 30W 2.2-kanals højttalere.

Samsung fortæller at begge projektorerne har et minimalistisk design med afrundede kanter og et stoffinish der skulle passe ind i enhver boligindretning.


Endelig oplyser Samsung at det skulle være enkelt at sætte de nye projektorer op, da der udelukkende skal sættes strøm til – resten klarer trådløst. Projektorerne bliver dog ikke billige. The Premiere 7 starter på omkring 30.000 kroner, mens The Premiere 9 får en startpris på omkring 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ: OnePlus klar med nyt in-ear-headset

ANNONCE