Nyhed

NYT FRA IDA LAURBERG: "Det er dejligt at få hovedet ud af røven"

Ida Laurberg stopper med at tage sig selv så seriøst på ny single

Det har været et begivenhedsrigt år for danske Ida Laurberg, der i starten af året udgav hendes debutalbum Bænkevarmer, og senere stod på Orange Scene på Roskilde Festival, hvor hun blandt andet fik besøg af stjerner som Andreas Odbjerg og Tina Dickow. Nu er den kun 24-årige sangerinde klar med sin nyeste single "Min ven".

Hvor sangene på albummet Bænkevarmer, reflekterede over sangerindens opvækst med angst, ADHD og følelsen af ikke at passe ind, markerer "Min ven" nu en ny tid for Ida Laurberg, der er klar til at lægge alvoren lidt på hylden, og stoppe med at tage sig selv så seriøst.

"Jeg synes man skal give den total gas på selvtillid og selvkærlighed, men nogle gange er det også meget dejligt med lidt ydmyghed og selvironi – hovedet ud af røven. Det kan godt være du er den eneste af vennerne, som har fået 12, at du er inviteret til fashionweek eller har haft et radiohit – men nogle gange skal du altså også bare til mormors fødselsdag," fortæller Ida Laurberg i en pressemeddelelse.


Sangerindens debutalbum blev udgivet i slutnigen af marts, og indeholdt det store hit "Håber lidt din kæreste dør". Derudover har Ida Laurberg også arbejdet sammen med store kunstnere, som Andres Odbjerg på nummeret "Jeg ka' rigtig godt li' dig", og Tobias Rahim med sangen "Stimulanser".

I forbindelse med udgivelsen af sit debutalbum, var Ida Laurberg også at finde på forsiden af GAFFAs fysiske magasin i et interview, hvor hun fortæller om hjertesorger, det at flytte tilbage hos mor og far og få diagnosen ADHD. Om det er et skørt sammentræf, eller om det er med vilje, starter Idas nyeste single da også med teksten: Er det mig på forsiden? Ja, det er det vist. /Er det svært at vænne sig til? Nej, det synes jeg ik’.

Den nye single er lavet i samarbejde med Pitchstifters og Mads Dyrst, som ligeledes var med til at stykke Bænkevarmer sammen.


Lyt til den "Min ven" her:

IDA LAURBERG: Jeg var bare en brik, der lå i det forkerte puslespil


ANNONCE