Nyhed

Nyt headset til sportsfolket lover høj grad af komfort

OpenRun Pro2 fra Shokz hævder at være så komfortabelt at brugeren glemmer at det bæres

Shokz har travlt med at sende nye headsets på gaden. Denne gang har de lige lanceret den nye version af deres sports-version, OpenRun Pro2, der som forgængeren er af typen open-ear. Det betyder at lyden sendes ind i øret via luften, og at ørepropperne ikke dækker øret, så brugeren kan høre alle lyde fra omverdenen.

OpenRun Pro2 er, som antydet, udviklet specielt til sportsudøveren med et let og stærkt materiale, som skulle give en behagelig pasform.

Det er dog ikke kun pasformen Shokz fremhæver, de fortæller også at lydkvaliteten er højere end ved tidligere modeller. Det skulle blandt andet være drevet af en ny DualPitch-teknologi, som blander open-ear-teknologien med bone conduction-teknologien – så det bedste fra begge verdener opnås.


Derved skulle headsettet levere en kontrolleret og dyb bas direkte via luften, mens mellemtone og diskant leveres via knoglerne takket være bone conduction-teknologien.

Headsettet understøtter hurtigopladning, så 5 minutter sluttet til strøm, giver strøm nok til 2,5 timers spilletid.


OpenRun Pro2 er vandafvisende, og har en nano-hydrofob-belægning der skulle sikre at det holder til de fleste forhold det danske vejr kan udsætte løberen for.

Prisen kommer til at ligge på omkring 1.600 kroner og det skulle kunne købes nu.

LÆS OGSÅ: Ny projektor lover ultimative hjemmebiografoplevelser


ANNONCE