Nyhed

OVERRASKELSE: Aphaca giver gratis releasekoncert

Aphaca inviterer til gratis koncert i kølvandet på annonceringen af kommende single

I forbindelse med udgivelsen af deres kommende single "Synger bare", inviterer det spirende band Aphaca deres lyttere til en gratis releasekoncert på skatebanen ved institut for (X) den 29. august. Aphaca delte nyheden på deres sociale medier, og på TikTok medfulgte en lille teaser for sangen.

@aphaca.band Vi håber på at se jer!Adressen er Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus AAA #newmusicfriday #aphaca #danskmusik #musik #dansk #fyp ♬ original sound - APHACA

"Synger bare" er åbningsnummeret på Aphacas kommende EP, der er del to af et større samlet værk, med EP'en Mig og min mund som første del. Siden udgivelsen af sidste EP, har bandet haft stor succes med deres sidste single "Smelter under månen", der i sidste uge var P3 uundgåelige.

Aphaca har haft en travl sommer med optrædener på diverse festivaler landet over. Heriblandt en debut på Smukfest og en vellykket koncert på dette års Spot Festival, som GAFFAs anmelder krediterede med hele fem stjerner. De kan til efteråret opleves på deres første healineturné, hvor de blandt andet besøger Radar i Aarhus og Pumpehuset i København.


Har man ikke mulighed for at opleve bandet i Aarhus på torsdag, kan billetterne til deres kommende turné købes her.

Aphaca fik solen til at bryde frem

ANNONCE