Nyhed

OVERRASKELSE: Dansk band teaser genforening

Et mystisk opslag på Instagram sætter gang i spekulationer om dansk bands genforening

Det er efterhånden seks år siden, at bandet Turboweekend meldte ud, at de ville gå hver deres vej. Afslutningen på vennernes 12 år lange samarbejde, blev hyldet med en afskedsturné, der sluttede med en ekstrakoncert i Vega i bandets hjemby København. Nu teaser bandet for en mulig genforening gennem et mystisk opslag på Instagram.

Opslaget følger beskrivelsen "TWxAP 31.08.24", og på billedet ses adressen Hejrevej 31, hvilket får mange af brugerne i kommentarfeltet til at spå, at en reunion-koncert vil finde sted i weekenden.

Bandet meddelte i et Facebook-opslag i 2018, at de havde valgt at trække sig og efterlade musikken. I opslaget skrev de dengang: "Vi mærker nu, at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber, at I vil passe på den. For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer."

Bandet gik hver til sit, og flere af medlemmerne har siden haft gang i hver deres soloprojekter. Frontmand Silas Bjerregaard deltog kort efter bandets opløsning i programmet Toppen af Poppen og udgav i 2020 sin første ep, Skygger for solen, som soloartist, som GAFFAs anmelder krediterede med hele fire stjerner. 


Fotoserie: Turboweekend indtog Train på deres afskedsturné

ANNONCE