Nyhed

SÅRBAR OG GLAD: Hør ny single fra Asbjørn

Efter forsideinterview med GAFFA udgiver Asbjørn ny sang forud for kommende album

Asbjørn udgiver ny single med titlen "Vulnerably Happy", der er ude i dag. Den nye sang er en forløber til det kommende album The Secret Our Bodies Hold, der udkommer den 1. november 2024. 

Om "Vulnerably Happy", siger Asbjørn i en pressemeddelelse: "Jeg stod helt heartbroken og ventede på en bus ved en byggeplads. Maskinerne, hvinende og skrigende, skabte disse aggressive polyrytmiske mønstre, der fik min krop til at bevæge sig." Han tilføjer:

"Jeg optog seancen, skyndte mig hjem, oversatte mine bevægelser til et beat og hældte min hjertesorg ud ovenpå det.” Den nye single kan høres nedenunder artiklen.


Asbjørn debuterede i 2011 som Asbjørn and The Strange Ears. I 2012 udgav han sit første album, Sunken Ships, og har siden turneret rundt i Europa, blandt andet boet fire år i Berlin.

Asbjørn har i alt udgivet tre album, senest Boyology (2022), som GAFFAs anmelder gav hele fem stjerner. Desuden blev albummet beskrevet som en håndsudrækning til dem, der ikke er som alle andre. 

Da vi talte med Asbjørn tidligere på året lagde han også vægt på at han ikke ville være som alle andre - han ville klæde sig og danse som han ville. "Min succes har ligget i, at jeg hele tiden har valgt at holde mig tro mod min egen tilgang til popmusikken. Jeg har skabt et frirum, hvor både mit publikum og jeg selv kan være," udtalte han blandt andet


GAFFA anmeldte Asbjørn- her spillede han på Gloria til dette års Roskilde Festival, hvor han høstede fire stjerner. Til oktober drager han og hans klaver på solo-turné.

Turnéplan:
22/10: Langenæskirken, Aarhus
23/10: Ungdomshuset, Odense
24/10: Literaturhaus, København
25/10: Gnisten, Ry

ASBJØRN-INTERVIEW: Han er kommet for at danse


ANNONCE