Nyhed

Taylor Swift møder overlevende fra knivangrebet i Southport

Verdensstjernen Taylor Swift mødte for nylig overlevende fra knivangrebet i Southport i forbindelse med en af sine koncerter på Wembley i London

Ifølge billeder delt på TikTok af en af ofrenes mødre tog Taylor Swift sig tid til at møde to af de berørte piger backstage før sin optræden i Wembley, rapporterer NME. Billederne viser verdensstjernen sammen med pigerne, hvoraf den ene har en forbinding om sin venstre underarm. Swifts mor, Andrea Swift, skulle også have været til stede under mødet.

"Du tegnede stjerner omkring mine ar 💫🥹 … Den største tak til @TaylorSwift og hendes mor for at gøre aftenen så magisk for os alle," skrev moderen i en billedtekst.

@_samifoster You drew stars around my scars 💫🥹 …. The biggest thankyou to @Taylor Swift and her mum for making the most magical night possible for us all 🫶🏻 thankyou for bringing Hope & Autumn pure happiness last night & always 💗💗💗 #taylorswift #taylornation #erastour #swifties #andreaswift ♬ enchanted 1989 tour - swiftieoath


Knivangrebet fandt sted den 29. juli i Southport, hvor tre børn blev dræbt, og flere andre blev såret. En 17-årig er senere blevet tiltalt for mordene og angrebet. Tragedien fandt sted, mens Swift var på sin omfattende The Eras Tour, som har tiltrukket millioner af fans verden over. I kølvandet på hændelsen opstod pludselig terrortrusler i den østrigske hovedstad Wien, hvilket medførte, at hun aflyste flere koncerter i byen af hensyn til alles sikkerhed.

Lidt over to måneder før knivangrebet fandt sted i Southport, nåede Taylor at fejre sin musikalske karriere med turneen i Stockholm den 18. maj. Denne koncert vækkede stor begejstring hos en GAFFA-anmelder, der tildelte musikikonet hele seks ud af seks mulige stjerner.

Terrortrusler og tragedier skal dog ikke sætte en stopper for musikikonet. I stedet justerede hun sine shows, og ændrede blandt andet tidspunkterne for koncerter i Wembley af sikkerhedsmæssige årsager. Derudover viste hun sin medfølelse og respekt overfor ofrene fra knivangrebet ved at møde de overlevende før en af koncerterne.


Selvom det er uklart, hvor mange af ofrene Swift har mødt, er det bekræftet, at hun allerede før sin tilbagevenden til Wembley den 15. august havde været i kontakt med de berørte familier. Dette møde med ofrene i London er blot et eksempel på Swifts dedikation til sine fans og hendes fortsatte engagement i at gøre en forskel både på og uden for scenen.

læs også: Falske AI-billeder af Taylor Swift skal få fans til at stemme på Donald Trump

ANNONCE