Nyhed

UHH YEAH: Fraads udgiver ny single

Fraads er head over heels forelskede på nyeste single

Blot et år efter deres seneste albumudgivelse, det anmelderroste Mosquito, er Fraads nu klar med deres nyeste single "Uhh Yeah". Den udkom i fredag (23/8, red.) og kan høres herunder.

"'Uhh Yeah' er vores mest eksplosive popsang til dato! Den er definitionen af head over heels forelskelse. Følelsen hvor ord stopper med at give mening, og man ikke har andet tilbage end at udbryde uhhhh yeahhh,” fortæller Fraads i en pressemeddelelse.

Ifølge samme pressemeddelelse beskrives sangen som en ode til forelskelse, der forsøger at fange essensen af de følelser, der kan være svære at sætte ord på. I fællesskab med sanger August Høyen og producerduoen T&O, forsøger Fraads på "Uhh yeah" at ramme den både universelle og personlige lyd.  


Singlen udkommer i kølvandet på duoens annoncering af deres helt egen festival i Pumpehuset i København, Portal to party, hvor de, indtil videre, har annonceret ni danske og internationale navne, heriblandt danske Baby in vain og britiske Jawnino. Festivalen afvikles d. 13. og 14. september og Fraads offentliggør løbende flere navne på deres Instagram.

Lyt til singlen her:


  

FESTPORTAL: Fraads annoncerer egen festival

ANNONCE