Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Amyl & The Sniffers annoncerer nyt album og udgiver ny single

Amyl & The Sniffers udgiver deres første nye album i tre år

Det australske band Amyl & The Sniffers annoncerer første nye album i tre år samtidig med at de udgivet den første single, "Chewing Gum", fra det kommende album Cartoon Darkness, der lander 25. oktober 

Albummet er indspillet tidligere på året med den anerkendte producer Nick Launay, der blandt andet har produceret for Nick Cave & The Bad Seeds og Black Rebel Motorcycle Club.

Ikke nok med at de annoncerer at der kommer nyt album efter mere tre års pause, så har bandet udgivet en ny single, "Chewing Gum" med en tilhørende musikvideo, som kan ses under artiklen. 


Om det kommende album Cartoon Darkness fortæller forsanger Amy Taylor i en pressemeddelelse:

"Cartoon Darkness handler om klimakrisen, krig, AI, der forsigtigt bevæger sig på de politiske æggeskaller, og mennesker, der føler, at de hjælper ved at have en stemme online, når vi alle blot fodrer datamonstret hos Big Tech, vores moderne gud. Det handler om, at vores generation bliver skemafodret med information. Vi ser ud som voksne, men vi er børn, der for evigt er indkapslet i en skal. Vi sluger passivt distraktioner, der ikke engang giver os fornøjelse, sensation eller glæde, de gør os bare følelsesløse." Hun tilføjer: 

"Cartoon Darkness styrer direkte mod det ukendte, ind i denne truende skitse af fremtiden, der føles forfærdelig, men som endnu ikke engang eksisterer. En barnlig mørke. Jeg vil ikke møde djævelen halvvejs og sørge over det, vi har lige nu. Fremtiden er tegneserie, recepten er mørk, men det er nyt. Det er bare en joke. Det er sjovt."


I 2022 talte GAFFA med bandets guitarist, Dec Martens, der fortalte at deres karriere især tog fart efter 2016, hvor de var support for Foo Fighters i Australien. På den anden side af covid turnerede de i USA med Green Day og derefter ramte de Europa -  herunder dette års Northside, hvor Amyl & The Sniffers gæstede Nova Scenen med deres ekstatiske kraftudledning, hvor GAFFAs anmelder gav dem fem stjerner. 

Det kommende album følger op på deres sidste album Comfort To Me fra 2021. Her er en forsmag på det kommende album med singlen "Chewing Gum". 


By:Larm får metalscene - dansk navn annonceret

ANNONCE