Nyhed

ER DU OGSÅ VAMPYR I WEEKENDEN? Godt nyt til Vampire Weekend-fans

Vampire Weekend er tilbage

Der er godt nyt til Vampire Weekend-fans. Efter fem år er der nemlig atter musik på vej fra det amerikanske indie-rockband, der især er kendt for 2008-humørbomben “A-Punk”.

Bandet annoncerer nemlig i dag, at der kommer et nyt album den 5. april. Det har titlen Only God Was Above Us og består af 10 numre.

Ifølge en pressemeddelelse er albummet blevet indspillet over hele verden - fra Manhattan til Los Angeles, til London og Tokyo.

Arbejdet med Only God Was Above Us strækker sig helt tilbage til 2019-2020, hvor bandet siden har brugt fem års tid på at forfine et album, der ifølge en pressemeddelelse indeholder “et nyt kreativt højdepunkt for Vampire Weekend”.

“Albummet er direkte, men komplekst, og viser bandet på én gang, når det er mest grusomt, og også på sit smukkeste og mest melodiske”, lyder det.

Sidste gang Vampire Weekend udgav musik var med albummet Father of the Bride fra 2019, som høstede fem stjerner hos os. Det var et noget længere udspil med hele 18 numre, og vor anmelder omtalte den endelig dom således:

“18 numre med meget få, små fejltrin er i sig selv imponerende, og Father of the Bride er på alle måder en ace og intelligent sommerplade”.

NY SINGLE FRA BRIMHEIM: Der er noget urovækkende ved den ekstreme villighed, der opstår, når man er forelsket


Med dagens annoncering af det nye album, har bandet også sluppet en kort, visuel album-teaser. Se den her: 

ANNONCE