Nyhed

JOBNYT: Hun er Warner Music Denmarks nye direktør

Karen Vincent kommer fra en baggrund med mange års insider-erfaring fra den danske musikbranche

Et af landets største pladeselskaber Warner Music Denmark udnævner Karen Vincent, som virksomhedens nye direktør. Det skriver pladeselskabet selv på deres Facebookside. 

Karen Vincent kommer fra en lang karriere inden for musikbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet for bookingbureauet United Stage Denmark, som senior publicist hos Universal Music Group og senest som A&R og marketingchef hos Warner Music Denmark, hvor hun nu altså tiltræder som direktør. I en udtalelse til Warner Music Denmark fortæller Karen Vincent, at hun glæder sig til at arbejde dybdegående med de enkelte artister:

”Dansk musik er i en fantastisk udvikling lige nu. Danske artister klarer sig suverænt godt både på hitlisten og i livelandskabet samtidig med, at der er stor forskellighed i genre, køn, alder og etnicitet. Jeg tror på, at vi fortsætter den udvikling ved at blive endnu bedre til at arbejde dybdegående med de enkelte artister, og jeg glæder mig til at lede den proces på Warner Music Danmark” udtaler Karen Vincent, som også bliver Warner Music Denmarks første kvindelige direktør.


Karen Vincent er desuden næstforperson i netværksorganisationen Promus, og medgrundlægger af SheCanPlay, som er et musikfællesskab for unge kvinder og kønsminoriteter, der afholder camps, undervisning og rådgivning for at støtte målgruppen i deres vej ind i musikbranchen. Derudover skriver musikselskabernes brancheorganisation IFPI, at Karen Vincent "har været globalt ansvarlig for Volbeats pr-aktiviteter og hun har tidligere stået bag udgivelser med store danske artister som Nik & Jay, Stine Bramsen og De Eneste To".

Karen Vincent overtager direktørposten fra Mikkel Torsting, der stoppede som direktør i oktober 2023 efter "en gensidig beslutning", som han udtalte til Kulturmonitor. Ifølge mediet overtager Karen Vincent også bestyrelsesarbejdet fra sin forgænger i IFPI Danmark. 

LÆS OGSÅ: Musikfagforbund råbte vagt i gevær: Nu reagerer kulturministeren


ANNONCE