Nyhed

Nyt smartwatch lover ekstrem lang batterilevetid

I denne uge lancerer OnePlus deres andet smarte ur nogensinde, og en af de helt store ting er en imponerende lang batterilevetid

Det er snart tre år siden smartphoneproducenten, OnePlus, lancerede deres første smartwatch, og nu er de så klar med en opgradering af uret, OnePlus Watch 2.

Ifølge producenten kommer det nye ur med et meget holdbart design, og så skulle det være udstyret med den bedste batterilevetid for et smartwatch nogensinde, hvilket jeg naturligvis glæder mig til at teste.

OnePlus fortæller i en pressemeddelelse, at uret er skabt med det formål at forbedre hvert øjeblik, man bruger uret, samt give mere sikkerhed og pålidelighed i den daglige brug, ikke mindst gennem en meget omhyggelig sundhedsovervågning.


Med op til 100 timers batterilevetid skulle uret sikre, at din sundhed kan overvåges døgnet rundt uden at blive afbrudt af krav om opladning konstant. Men det skulle ikke kun være her, der er sket noget med uret.

OnePlus fortæller også, at uret skulle være designet med præcision og elegance, der skulle gøre det til et elegant ur at have på i hverdagen. Hvornår vi ser uret i danske butikker, eller hvad prisen bliver, er endnu ikke oplyst.

LÆS OGSÅ: Småstenen fra Creative har fået vokseværk


ANNONCE