Nyhed

OVERRASKENDE ANNONCERING: Vinnie Who udgiver ny single

Vi er lige så overraskede som jer!

Her på GAFFA modtager vi mange pressemeddelelser dagligt: Nye albumudgivelser, koncert-nyheder og ikke mindst single-releases. Faktisk modtager vi hundredevis på bare en enkelt arbejdsdag.

Derfor er det også til vores store overraskelse, at det er gået under radaren hos os, at Vinnie Who er tilbage. Det har vi med stor glæde opdaget på Facebook, hvor artisten bag - Niels Bagge Hansen - kort og kontant promoverer sin nye single “So Real Surreal”.

“I dag udkommer en ny sang, “So Real Surreal”. Jeg håber I vil tage godt imod den. Jeg har glædet mig meget til at dele den med jer”, lyder det kort i opslaget. 

Vinnie Who er en dansk sanger og sangskriver inden for disco- og popgenren. Han er bedst kendt for sangene "What You Got Is Mine" og "Remedy", der var blandt de ti mest spillede på P3 i 2010. Vinnie Who udgav sidst musik i 2015, hvor han udgav albummet Harmony.

Et album der høstede fire stjerner hos os, og hvor vores anmelder proklamerede at der ikke var meget disko over dét udspil.

“Svøbt i strygere, slideguitar og dvaske, men smittende melodier, består Harmony af behagelig og døsig singer-songwriterpop, der er som skabt til solrige forårssøndage. Bagge synger stadig som en drøm, og selvom der taget et par skridt fra forgængernes lyd, er fornemmelsen af Vinnie Who stadig intakt. Hvis man vil danse til Harmony, bliver det dog sandsynligvis tæt og langsomt,” lød det.

Noget tyder på  at Vinne Who - her ni år efter - bevæger sig i samme lejr. På singlen “So Real Surreal” bliver vi inviteret ind i et hypnotiserende akustisk guitarspil fra start, der hele vejen igennem understøttes af en drømmende og sårbar lydside.

Lyt til nummeret her:


 

HVAD SKAL MAN KALDE ÉN SOM MIG? Freja Kirk udgiver sin første dansksprogede single

ANNONCE