Nyhed

REPTIL-RAVE: DJ Aligator vælter Vega

"Gør jer klar til den ultimative DJ Aligator basarm-oplevelse"

Til næste år er det et kvart århundrede siden, dansk-iranske Ali Movasat udgav hittet "The Whistle Song," som findes på Aligators debutalbum Payback Time. Det udkom på dj Kenneth Bagers label Flex Records og sikrede det dengang 25-årige eurodance-fænomen international opmærksomhed.

De senere år har Aligator oplevet en rennæsance; i 2019 modtog han således ”20 Years of Clubbing”-prisen til Club Awards, og i både '22 og '23 blev han hædret som ”Årets Livenavn” ved samme prisshow. For få måneder siden udgav DJ Aligator endvidere en opdateret, danskproget version af "The Whistle Song," hvor han bakkes op af Tessa og Kidd.

Nu er DJ Aligator så klar til at give karrierens første, regulære headliner-show i København, når han indtager Store Vega  i København den 28. september under den passende overskrift Reptile Rave. Billetsalget går i gang den 4. marts klokken 11.00 via Ticketmaster og Allthingslive. 


"Jeg fylder Store Vega med vanvittige beats og en uforglemmelig energi til mit første headlinershow i København nogensinde! Gør jer klar til den ultimative DJ Aligator basarm-oplevelse," udtaler Aligator i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Det er ikke blot en koncert. Det er en fest! I er alle inviteret til at være en del af history in the making. Lad os sprænge taget af Store Vega til Reptile Rave!"

Pludselig forstår man bedre, hvorfor der bliver taget så meget ecstasy på danske diskoteker


ANNONCE