Nyhed

FROZEN FANTASY SHOW: Winter Prides afterparty er klar med tre danske artister

Dette års Winter Pride-afterparty har temaet Frozen Fantasy Show og byder på en aften fyldt med comedy, drag og koncerter

Winter Pride står for døren, og nu kan arrangørerne bag afsløre det fulde program for pridens afterparty. 

En fest der også byder på musikalske indslag.

Det bliver artisten Camma, som står for at åbne showet. Dansk-nigerianske Camma er musiker, tv-vært og influencer, der debuterede på den danske musikscene i juni 2022 og fik radio-airplay med sit nummer ”Vi ku’ tale om” og senere ”Hvad hjertet vil”. Hun er i øjeblikket aktuel med DR-serien “Camma bliver kendt”.

Den danske popkunstner Asbjørn følger op med sin normbrydende popmusik, der både inviterer til dans, fest og oplysning. I et interview med GAFFA fortæller Asbjørn om sin musikalske mission: At ændre verden, mens han danser. 

Læs interviewet her. 

Dayyani slutter festen af, når hun indtager scenen med koreografi og energiske popnumre. Bag Dayyani findes 24-årige Isabella Dayyani fra Aarhus, barnebarn af en persisk tæppehandler, og som med sin inspiration fra sin opvækst med mellemøstlig musikkultur bringer musikalsk tyngde med ind i sit poppede univers med "fuld skrue på diva-energi og glimt i øjet", som det lyder i en pressemeddelelse.


Billetter kan købes via Billetto, hvor der er Early Bird-billetter til 150 kroner indtil den 1. februar. Man skal være fyldt 18 for at deltage i festen, skriver arrangørerne. 

Winter Pride finder sted den 19.-24. februar med debatter, filmvisninger, Pride Night Live og meget mere i Huset KBH. Det fulde program offentliggøres den 26. januar.


Jazzfestival overlever trods konkurs


 

ANNONCE