Nyhed

Han skulle have givet dansk koncert om en uges tid. Nu er han død i en alder af 44 år

Manden bag det amerikanske postpunk-projekt The Soft Moon er gået bort kort før planlagt koncert i Aalborg

Det er efterhånden 14 år siden, Los Angeles-fødte Luis Vasquez udgav sit første album under navnet The Soft Moon - med musikalsk afsæt i både postpunkbands som Joy Division og Suicide og egne, cubanske rødder.

The Soft Moon har besøgt Danmark ved flere lejligheder - blandt andet ved Pop Revo i Aarhus i 2015 og siden i blandt andet Pumpehuset og på Loppen i København. Den 2. februar - altså om mindre end to uger - var The Soft Moon booket til at give koncert under Aalborg-festivalen Northern Winter Beat.

Nu forlyder det imidlertid, at den blot 44-årige musiker er afgået ved døden af årsager, som på nuværende tidspunkt ikke er offentliggjort. 


"Det er med stor sorg, at vi annoncerer, at vores kæres ven Luis Vasquez er gået bort. Vores hjerter og tanker er med hans familie, venner og udvidede, musikalske familie," står der i et opslag på The Soft Moons officielle Instagram-profil, som fortsætter:

"Vi beder om, at man respekterer deres privatliv i denne svære tid. Hvis du har nogen minder om Luis, uanset om du var en nær ven eller ej, er du meget velkommen til at dele dem. Det her er et kæmpe tab, og vores hjerter er knuste."

The Soft Moons seneste - og altså også sidste album - udkom i 2022 under titlen Exister


Musikken er dunkel på den bløde måne

ANNONCE