Nyhed

Kong Frederik deltager i dansk jazzinitiativ for piger under sit besøg i Polen

Under et statsbesøg til Polen deltager Kong Frederik i JazzDanmarks projekt "JazzCamp" for piger

I dag begynder det danske statsbesøg i Polen, hvor Kong Frederik står i spidsen for en stor dansk erhvervsdelegation.

Besøget sker på invitation fra den polske præsident, Andrzej Duda, og inkluderer en præsentation af JazzDanmarks projekt JazzCamp for Piger, som siden 2022 har fundet sted i Polen med stor succes. 

Det fremgår af en pressemeddelelse. 

JazzDanmarks direktør Eva Frost og projektleder Camilla Juul deltager ved besøget i Szczecin, Polen, hvor Eva Frost giver en præsentation af JazzCamp for Piger.

Efterfølgende vil der være en koncert med dette års deltagere fra den szczecinske JazzCamp for Piger og deres undervisere, som inkluderer både danske og polske musikere. JazzDanmarks direktør Eva Frost glæder sig over projektets succesrate: 

"Vi er meget stolte af, at vores projekt har fået solidt fodfæste i store dele af Europa og kan bidrage til den stærke relation mellem Danmark og Polen. Vi ser frem til at være med til at skabe yderligere forandring i kønsbalancen på musikscenen og til at præsentere nogle af vores gode resultater under statsbesøget", fortæller Eva Frost i en pressemeddelse. 

Koncerten afholdes under en stor reception torsdag den 1. februar med deltagelse af H.M. Kong Frederik, polske embedsmænd fra regionen, danske og polske virksomheder samt repræsentanter for dansk og polsk kulturliv.

Universal Music Groups tre millioner store musikkatalog fjernes fra TikTok: TikTok forsøgte at mobbe os til at acceptere en meget unfair aftale

 


ANNONCE