Nyhed

Pladeselskab åbner bodega: Håndbajer, koncerter og bitter til en 20'er

Pladeselskabet har blandt andet signet Afskum, Uden Ord, First Flush og Jenny

Den 2. februar åbner en ny bodega på Frederiksborgvej i hovedstadens Nordvestkvarter. Områdets nye vandhul for tørstige og musikelskende sjæle hedder Bodega Konkylie, og det er pladeselskabet med samme navn, som står bag den røgfri bodega, som snart kan åbne dørene. Medejer af bodegaen og pladeselskabet Malte Behrens fortæller i en pressemeddelelse, at man gerne vil holde konceptet så simpelt som muligt hos den nye beværtning:

"Vi er trætte af barer, der sælger 100 forskellige slags naturvin, og bartendere, der aldrig har smagt den vin, de står og fortæller om. Hos os kan du ikke få 40 slags forskellige fadøl, men vi ved til gengæld alt om det, vi serverer. Vi har altid to gode fadøl, tre drinks (vodka juice, tequila sunrise og vermouth & soda), en håndbajer, en vin i hver farve og en bitter til en 20’er," siger Malte Behrens.

Bodega Konkylie kommer til at overtage lokalerne hos Bodega Glashuset, og det er holdets ambition at drive stedets ånd videre med musik og samtaler som omdrejningspunktet. Pladeselskabet har desuden erfaring med at afvikle koncerter i forbindelse med deres koncertformat Konkylie Favorites, som har præsenteret liveoplevelser med artister som Barbro, Julie Pavon og Collider i både København, Odense og Aarhus. Bodega Konkylie kommer derfor også til at afvikle utraditionelle koncertformater og dj-sæt i nogle rammer, hvor bodega-konceptet gentænkes:


"Vi er altid selv kommet der rigtigt meget, så da vi en aften på Glashuset fandt ud af, at vores ven og bestyrer nu stopper med at drive bodegaen videre, besluttede vi os for at køre stedet videre. Charmen og hyggen forbliver, men vi lukker røgen ud og åbner lokalet op, så vi kan skabe en moderne bodega. For os er en bodega ikke et røgfyldt lokale, men et lokale, der åbner op for fællesskaber. Vores vision er at gentænke, hvad en bodega er," fortæller medejer af den røgfri Bodega Konkylie Signe Robsahm.

Bodega Konkylie åbner dørene den. 2. februar 2024 på Frederiksborgvej 39 i København NV. 

LÆS OGSÅ: Nyt projekt skal udklække fremtidens musikbranchetalenter


ANNONCE