Nyhed

Sonys nye højttaler skal kickstarte festen

Den nye SRS-XV500 er en festhøjttaler fra Sony der lover kraftfuld lyd og indbygget lys

Når festen tages med udendørs, skal den gode musik med, og til det formål har Sony lanceret den nye SRS-XV500; en højttaler, der lover både masser af lyd, lys og ikke mindst en lang batterilevetid – hvilket er nødvendigt for at holde festen i gang.

Udover det er det også muligt at tilslutte to karaokemikrofoner til højttaleren, så du kan give den som sanger til testen.

Den nye højttaler har to X-Balanced Speaker Units, der har lover at levere en stærk og kraftfuld bas med minimal forvrængning. Den er også forsynet med to diskanthøjtalere, som Sony lover til levere klar vokal og et bredt lydfelt.


Fuldt opladet skulle højttaleren kunne levere musik i op til 25 timer, og en opladning på kun 10 minutter lover at forlænge festen med yderligere 2,5 timer.

Den er vandafvisende så den godt kan tåle at være med skulle det begynde at regne, og designet skulle sikre at den kan placeres både lodret og vandret.

Den indbyggede lysfunktion giver mulighed for at få spændende lysmønstre på dansegulvet, og den tilhørende app giver mulighed for at skabe playlister, bruge karaokefunktionen, Voice Changer og Echo-funktioner samt DJ-kontrol.


Den nye højttaler skulle dukke op i tide til forårsfesterne og få en pris på omkring 3.500 kroner.

LÆS OGSÅ: Beosound A9 er lavet sammen med Grammy-vindende bassist

ANNONCE