Nyhed

VENTETIDEN VÆRD: Australsk rapfænomen kommer til Danmark

Du kender ham fra tre år gammel hitsingle sammen med Justin Bieber

Den 20-årige australier Charlton Kenneth Jeffrey Howard - alias The Kid Laroi - startede karrieren tilbage i 2016 og brød for alvor igennem i 2021 med hittet ”Stay” sammen med Justin Bieber. Sangen blev det tredjemest streamede nummer på Spotify dét år - og udløste også to Grammy-nomineringer.

Året efter kom The Kid Laroi forbi København og gav koncert i Forum Black Box. ”I løbet af de godt 70 minutter beviste den unge australier, at han ikke blot er et internetfænomen, men er ved at blive en verdensstjerne,” noterede GAFFAs anmelder ved dén lejlighed. 

Nu vender The Kid Laroi så tilbage til selvsamme venue for at give koncert den 7. april. Sam Tompkins står for opvarmningen på turnéen, som også bringer den unge australier til blandt andet Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England.


The Kid Laroi på scenen i København, juni 2022. Foto: Sally Bang Reher
The Kid Laroi på scenen i København, juni 2022. Foto: Sally Bang Reher

Billetterne til koncerten i København sættes i salg 1. februar klokken 10.00 via Live Nation og et døgn senere via Ticketmaster. Anledningen til den forestående turné er debutalbummet The First Time, som udkom i '23 og også har givet navn til turnéen.

”Jeg kan ikke vente med at spille i Europa og Storbritannien i april! Jeg er spændt på at bringe turen til mine fans i Europa og Storbritannien. Jeg lover at det vil være ventetiden værd! Jeg elsker jer alle og vi ses meget snart,” udtaler rapperen i en pressemeddelelse.


En dag i et teenageliv med hjertesorger og heftige mængder Hennessy

ANNONCE