Nyhed

Badesøen Festival vil fremover kun blive afholdt hvert andet år

Den kommende weekend er sidste mulighed for at opleve festivalen inden 2026.

”Vi har en festival som ingen andre – og det skal vi værne om”. Sådan fortæller Badesøens daglige leder, Troels Kjeldgaard, om den nye strategi for festivalen. På lørdag den 3. august slår Albertslund Friluftsbad dørene op til den syvende udgave af Badesøen Festival, der kombinerer festival og badeland og på den måde henvender sig til både børn og voksne. Men næste gang festivalen slår dørene op, bliver det altså i 2026.

”Vi er stolte af Badesøen Festival i det nuværende format, men samtidig føler vi, at vi vil kunne skabe en endnu mere unik festival ved at afholde den hvert andet år. (…) Så når vi igen slår dørene op til Badesøen Festival i 2026, bliver det med mere musik og endnu flere unikke oplevelser for både voksne og børn,” hedder det i en pressemeddelelse.

Festivalen vil altså skabe mere rum til udvikling ved at afholde festivalen hvert andet år fremfor hvert år. I år kan gæster se frem til at høre blandt andre JJ Paulo, Lucky Lo, Afskum og Rigmor på hovedscenen, mens der vil være pop up-optrædener med for eksempel Badesøens Synkronsvømmere og Badesøens saxofonoptog.


LÆS OGSÅ RIGMOR-INTERVIEW: Legegruppen mødes i mørket

 

 


ANNONCE