Nyhed

Childish Gambino deler ny single med Amaarae og Jorja Smith

Sangeren har afsløret en række artister, der er med på det nye album, som kommer på fredag

Childish Gambino har netop delt den anden single fra sit kommende album, Bando Stone & The New World, der allerede kommer på fredag.

Singlen hedder ”In The Night,” og på den har han allieret sig med Amaarae, som lige har spillet på Roskilde Festival, men som også er opvarmningsnavnet, når han spiller i Royal Arena den 10. november. På singlen kan man også høre Jorja Smith, der spiller på Syd For Solen til august.

Donald Glover sagde tilbage i 2017, at han havde planer om at pensionere aliasset Childish Gambino, og nu er det blevet tid. Albummet er nemlig det sidste under navnet Childish Gambino, står der i en pressemeddelelse fra RCA Records.


 

Den 6. juli fik fans en forsmag på albummet til et event i New York City, hvor Glover spillede 15 sange. Her bekræftede han, at han har en række artister med på albummet, blandt andet Steve Lacy, Flo Milli, men også sin syvårige søn, der synger med på albummets mest personlige sang, skriver Variety.


Det nye album fungerer som et soundtrack til en IMAX-film af samme navn, hvor Glover spiller Bando Stone, en sanger, der møder en kvinde og hendes barn, og sammen skal de overleve blandt enorme dyr og laserstråler, der ødelægger dele af verden.

Det er langt fra første gang, Donald Glover kaster sig ud i skuespil. Han har skabt successerien Atlanta, som han også er skuespiller i, lagt stemme til Simba i 2019-versionen af Løvernes Konge og været med i Solo: A Star Wars Story. Og det er blot nogle af eksemplerne.

Childish Gambino fylder 40 - her er fem stærke musikvideoer


ANNONCE