Nyhed

Eminem annoncerer udgivelsesdato for The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)

Anden single er netop kommet og har features fra Big Sean og BabyTron.

Eminem delte i går udgivelsesdatoen for sit 12. album, der er der første studiealbum fra rapperen siden 2020-udgivelsen af Music to be Murdered By. Det 12. album lander – mundret nok – den 12. juli og bærer som bekendt titlen The Death of Slim Shady (Coup de Grâce). ”Coup de Grâce” refererer til den handling at dræbe et såret menneske eller dyr for at undgå, at det lider – et såkaldt ”nådestød” på fransk.

Annonceringen kommer i følgeskab med en bizar trailer, hvor en kvinde i en hospitalsseng føder et barn, der i første omgang ikke trækker vejret. Da barnet begynder at trække vejret, får det til gengæld også en ny skikkelse: en skikkelse, der både har sorte øjne og bærer horn. Til slut lyder den velkendte Eminem-line ”Guess who’s back” og datoen for udgivelsen.

I maj fik vi singlen ”Houdini”, og i går fik vi endnu en single fra albummet. Denne gang er det singlen, ”Tobey”, der har features fra Big Sean og BabyTron. Der lander desuden en musikvideo til "Tobey" den 5. juli per et Instagram-opslag fra Eminem. Hør den nye single her: 


 

 

 


ANNONCE