Nyhed

Hiphopstjernen JPEGMafia vender tilbage til Danmark

Han står bag et af sidste års bedste album. Nu annoncerer han koncert i en af Københavns største sale.

Det er ingen ringere end JPEGMafia, som for nyligt udgav single ”don’t rely on other men”, der nu føjes til Store Vegas koncertprogram for 2025. JPEGMafia er en af den alternative hiphops absolutte frontløbere, og da han sidste år udgav albummet Scaring the Hoes i samarbejde med mesterlige Danny Brown, endte han på GAFFA-redaktionens liste over årets bedste album. Den 18. januar 2025 kan han opleves i Store Vega – og der er al mulig grund til at tro, at det bliver et brag af en koncert.

”Et højenergisk virvar af beats, rim og moshpit” var, hvad GAFFAs anmelder kaldte JPEGMAfias optræden på NorthSide Festival sidste år. ”Musikalsk set leverede JPEGMAFIA en vokal kraftpræstation. Han vekslede fint mellem sang og højenergisk rap, og han fløj fra den ene ende af scenen til den anden, uden at det gik synderligt ud over leveringen af hans rap”, hed det også i den firestjernede anmeldelse.

Med Scaring the Hoes er det en rapper på toppen af sit game, der i 2025 vender snuden mod København. Det skal du ikke gå glip af. Billetsalget går i gang fredag den 5. juli kl. 10:00 via billetlugen.dk.  


LÆS OGSÅ: ANMELDERNE ANBEFALER: Dem skal du se på Roskilde Festival

ANNONCE