Nyhed

Kundo og Westerlin optog freestyle i Roskilde-camp – nu er ”Bellingham Freestyle” ude

Kundos freestyle fra Roskilde Festival-udgaven af Westerlins YouTube-show ”Bag Gardinerne” (en dansk pendant til Kenny Beats’ show ”The Cave”) er landet på Spotify efter stor efterspørgsel.

Da regnen siler ned over dette års Roskilde Festival, har producer Anton Westerlin, Kundo og Co. (herunder rapperen Mas og brancheblæksprutten Oliver ”Oli” Zaza, der er med til at producere ”Bag Gardinerne”, og som – for blot at nævne nogle få bedrifter – har været instruktør på musikvideoer som Artigeardits ”Længe Leve” og Kundo x Lamins ”North Face”) crashet en camp. Her optager de femte afsnit af Westerlins YouTube-show ”Bag Gardinerne”, hvor en artist (denne gang Kundo) smider vokal/rap over et dugfriskt beat.

Kundos ”Bellingham Freestyle” (en reference til den engelske fodboldspiller, Jude Bellingham) er blevet set/hørt over 40.000 gange på Westerlins YouTube. For små fem dage siden indfandt sig et opslag på Instagram med titlen: ”Vi har lyttet til jer! ”Bellingham Freestyle” ude i nat 00.00”.

Desuden er topkommentaren både på Instagram-opslaget og på YouTube fra Mas, der efter sigende også smed et vers på det Oliver Zoega-samplede beat, men som altså ikke kom med.


Kundo er femte gæst på showet, der indtil videre tæller afsnit med Sira Jovina, Lamin, Mas og August Høyen. Ifølge beskrivelsen til Kundos afsnit kan vi vente, at den danske version af ”The Cave” rykker ud i landet flere gange hen over sommeren. Du kan se alle afsnit her og høre Kundo-singlen herunder:


ANNONCE