Nyhed

Paramores Hayley Williams kalder fanbase-krige for ”virkelig fucking irriterende”

Williams er træt af særligt popfans’ tendens til at bruge statistikker og hitlisteplaceringer til at argumentere for, at den ene kunstner er bedre end den anden.

Paramore optræder i øjeblikket som support for Taylor Swift i Hamborg. Efter gårsdagens koncert (23. juli, 2024) delte Hayley Williams sine tanker om en ”virkelig fucking irriterende” fankultur-tendens via sin Instagram. Det rapporterer blandt andre NME.

Williams har bemærket, at fanbaser (særligt inden for popmusikken) er meget ivrige omkring at sammenligne deres yndlingskunstnere, hvor de bruger statistikker og hitlisteplaceringer til at antyde, at den ene kunstner er bedre end den anden.

”Specielt i musikverdenen, hvad end det er pop-pigerne eller en anden scene egentlig, så giver folk kun en fuck for tal og statistikker nu”, kan man høre Williams sige i et af de klip, som er blevet delt på mediet, X.


”Det er så lamt... Det er virkelig sjovt, misforstå mig ikke. Det er fedt. Vi havde et album, der gik nummer et, og album, der gik top dit og top dat. Det er fedt… Men jeg husker bare en tid, hvor det ikke var så vigtigt, og hvor det ikke var en ”gotcha” (fik dig, red.) i en slags stan-krig-situation. Anyway, jeg synes bare, at det er virkelig fucking irriterende,” fortæller hun og fortsætter:

”Jeg synes bare, at alle burde køle lidt ned, og lade folk lave virkelig god musik”.


ANNONCE