Nyhed

Produceren Virvar præsenterer heftigt dansk rap-trekløver på singlen ”Storm”

Den danske producer er ude med nyt udspil, som gæstes af tre danske rap-sværvægtere

Sommeren 2024 kommer næppe til at overgå i historien som en mindeværdig af slagsen målt på vejret, og det har den danske producer Virvar indkapslet på sin tredje single.

På det nye nummer ”Storm” er der tre dansk rap extraordinaires på beatet, med besøg fra ustoppelige Pede B, skarptspyttende Yepha og ordjonglerende Mund de Carlo.

Her vil den opmærksomme lytter bemærke, at særligt Yephas vers indeholder flere referencer til kommercielle hits fra tidligere i karrieren.


Bag aliasset Virvar gemmer sig Frederik Laursen, som i mange år har udgivet engelsksproget rap under navnet FredNukes, hvor han blandt andet optrådt på Roskilde Festival 2008.

Nu er rapperen, som altid har produceret for sig selv og andre, tilbage i en mere ”DJ Khaled”-lignende rolle, hvor målsætningen er at samle dygtige danske rappere på forskellige produktioner, som sættes sammen i forskellige konstellationer.

Tidligere har det budt på et nummer med blandt andre Aarhus-favoritterne fra Bogfinkevej, som leverede ordene til nummeret ”Hævn”.


Selv udtaler Frederik Laursen, at han med Virvar vil undersøge den synergi, der opstår, når forskellige samarbejder, genrer, generationer og arbejdsprocesser inviteres indenfor i arbejdsrummet, hvilket lover godt for fremtidige udgivelser.

LÆS OGSÅ: STORT PEDE B-INTERVIEW: Verdensmester i dansk rap


ANNONCE