Nyhed

Queens of the Stone Age-frontmand skal akut opereres – de aflyser otte koncerter

Bandet er booket til Syd for Solen den 10. august.

Josh Homme skal akut under en operation, rapporterer Pitchfork. Det betyder, at Queens of the Stone Age er nødt til at aflyse otte koncerter på deres europaturné, der også tager dem forbi Danmark den 10. august, hvor de er booket til Syd for Solen. Indtil videre fremgår det af bandets hjemmeside, at de genoptager turnéen den 8. august, hvorfor de altså fortsat forventes at optræde på den københavnske festival.

Bandet fortæller følgende om aflysningerne i en meddelelse på X: ”QOTSA beklager at måtte meddele, at Josh Homme omgående er nødt til at vende tilbage til USA for at undergå en akut operation. Der blev gjort alt, hvad man kunne for at ”pushe” igennem og spille for jer, men det er ikke længere en mulighed at fortsætte”. Herefter lister de dé otte koncerter, der foreløbigt er aflyst.

Det fremgår ikke af meddelelsen, hvad der er årsag til den akutte operation. I 2022 fik Homme dog en kræftdiagnose, som han senere fortalte, at han var blevet opereret for, og at denne operation var en succes. Det fortalte han blandt andet i et interview med mediet, Revolver Magazine.


ANNONCE