Nyhed

Rex Orange County er tilbage – hør de første to singler fra det nye album

Det nye album ”The Alexander Technique” lander den sjette september.

I begyndelsen af juli uploadede den engelske sanger, sangskriver og multi-instrumentalist, Alexander James O'Connor, et Instagram-opslag, der efterlod fans med indtrykket af, at de snart ville få det femte album fra hans musikalske alias, Rex Orange County.

I denne uge blev det klart, at det ganske rigtigt er et nyt album, der venter både nye fans samt de godt 12 millioner månedlige lyttere, som besøger Rex Orange Countys Spotify i 2024. Han har sluppet de første to singler fra pladen, og kalder desuden den første (”Guitar Song") for sin personlige yndlingssang på tværs af den fire album-tunge diskografi.

The Alexander Technique, der lander den sjette september, er Rex' første album siden 2022-udgivelsen Who Cares, der fulgte i kølvandet på albumudgivelser i både 2016, 2017 og 2019.


Nyheden fortsætter efter videoen

Andensinglen (”Alexander”) er et spøjst og særdeles vellydende take på spoken word, der handler om et lægebesøg, som Alexander O’Connor selv var til i 2019. Den handler om at have ondt i ryggen og ikke rigtig få nogen hjælp fra sin læge, der mener, at Alexander hellere burde tage sig af nogel af sine andre problemer.


Nyheden fortsætter efter videoen  

I slutningen af 2022 stod den engelske sanger anklaget for en række seksuelle overgreb, hvilket vi også dækkede på GAFFA. Han nægtede sig skyldig i anklagerne, og anklagerne er sidenhen frafaldet efter en undersøgelse foretaget af Crown Prosecution Service. Det skrev blandt andre Sky News tilbage i januar 2023.  


 

 

ANNONCE