Nyhed

De anmelderroste L’Impératrice gæster en af Københavns største sale

I weekenden gæstede de Heartland Festival og leverede en gigantisk dansefest. Nu skal det franske pop- og discoband gøre det samme i København.

Det var en frankofil folkefest, der fandt sted, da franske L’Impératrice for anden gang gæstede Heartland Festival. GAFFAs anmelder, Adam Bouttai, gav sekteten fire stjerner for deres koncert bestående af ”en dansabel hypnose af fransk house med krudt i blodbanerne”. Nu annoncerer bandet, der blev dannet i Paris tilbage i 2012, en koncert på Store Vega d. 2. december.

L’Impératrice fik deres store gennembrud med deres tredje EP Odyssée, da jazzsangerinden Flore Benguigui blev en del af gruppen. I 2022 gav de en udsolgt koncert i Lille Vega, og når de denne gang vender tilbage, er det altså for at indtage en af Københavns største sale.

”Med øjeblikke så tunge som Justice og andre lige så hypnotiserende som Daft Punk er L'impératrice funk til at blæse Ed Banger-luft-alarmernes dopplereffekt langt ud over kommunegrænsen. Benguiguis vokal er folkeforførende - om den slices og synkoperes eller bare gør sin ting - så er den kollektive dans et uundgåeligt livsvilkår”, skrev GAFFAs anmelder blandt andet om deres seneste optræden på Heartland.


Adam Bouttais eneste kritikpunkt var, at gruppen, ligesom på Heartland i 2022, optrådte i fuldt dagslys. ”Vi skal have en nattefest med den franske sekstet”, skriver han. Mon ikke de kan demonstrere en – om ikke nat – så i hvert fald aftenfest i mørket, når de til vinter gæster Store Vega.

Billetsalget går i gang d. 20. juni kl. 10 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

ANNONCE