Nyhed

Fra indiepop til sprød hiphop – Uhørt Festival annoncerer 14 nye navne

Uhørt Festival udvider programmet med flere nye navne, som festivalen forventer vil præge fremtidens musikscener.

Uhørt Festival – der har til formål at præsentere lyttere for landets allernyeste navne, inden de havner på alles læber – er i dag klar med 14 nye navne til årets program. Dagens annonceringer følger i kølvandet på fredagens, der blandt andet indeholdte navne som FØNS, Laura4evigt, Lea Eyðbjørg, Lextraneus, Nanna Bottos, Olivia Aia, The Doves, Wildr og willum. I dagens nye musikpakke tilføjer de kunstnere, der byder på alt fra følsom indiepop til sprød hiphop, r&b og black metal.

Der er for eksempel tale om Dør i dine arme, der i pressemeddelelsen præsenteres som et ”spændende mix af grænsesøgende elektroniske genrer som hyperpop, drum’n’bass, UK-garagee og punk. I metalgenren finder vi en ny dansk duo ved navn Gradience, der beskrives som nedbrydere af ”mentale og musikalske mure med sin kraftfulde fusion af trap-rap, black metal, metalcore og deathcore”.

Derudover er kunstneren, Hvor er skygge, som GAFFA mødte til et interview tilbage i marts, også blandt dagens tilføjelser. Hvor er skygge blander showgaze, jazz og elektronisk pop, og du kan læse interviewet her. Meum Zel (der under navnet Mads Moldt vandt X Factor i 2022) er også på programmet.


Desuden tæller programmet Astrid Schick, Elias Njovuu, Gejst, Maline, Milez’, Ozzy, Pære Banal, Verge, Vilma Crow og Von Quar.

 

ANNONCE