Nyhed

KÆMPE FOTOSERIE: Glastonbury Festival er i fuld gang - og er helt vild

Stemningen er usammenlignelig, stærkere, mere intens end nogen anden kunstbegivenhed i verden

Glastonbury Festival er ikke gået hen og blevet verdenskendt, beundret og elsket uden grund. Den enorme engelske festival med 200.000 besøgende byder på en gigantisk historie, tradition og alsidighed, der er ubegrænset.

Det, at stedet er aktivt fuld af handling, usanset hvor du bevæger dig hen, gør festivalen til en drøm for alle personer med en levende forestillingsevne. Musik er langtfra det eneste kreative middel; dans, kunstinstellationer, spoken word, film og komik medvirker til idéen om at tilbyde noget for enhver smag og præference. 

Smilene på alles læber er bevis på, at dette års festival er ved at udvikle sig til ren og skær triumf, en årlig begivenhed, der ikke skuffer på nogen måde. Vejret er mange gange bedre end forventet. Det er solrigt, omkring tyve grader det meste af tiden med praktisk taget ingen regn.


Stemningen er usammenlignelig, stærkere, mere intens end nogen anden kunstbegivenhed i verden. Med overraskelser, uanset hvor du går og står er det uden tvivl den mest pirrende, overraskende oplevelse på alle niveauer. Det er en for sanserne, intellektet og hjertet, en erfaring for livet.

Team GAFFA gik på opdagelse. Se alle Camilla Lundbyes flotte billeder ovenfor. 

ANNONCE