Nyhed

LIGE NU: Claes Antonsen er ude af The Antonelli Orchestra

Claes Antonsen "trækker sig fuldstændig", ifølge oplysninger fra BT

For kort tid siden kunne GAFFA berette, at Claes Antonsen ikke sidder bag trommesættet, når Anne, Sanne og Lis i morgen går på scenen under dette års Heartland Festival. 

Nu er det kommet frem, at han trækker sig fra The Antonelli Orchestra. Det skriver BT. Ifølge en mail, som BT har set, er Claes Antonsen altså ude af orkesteret. Mailen skulle være sendt af hovedpersonen selv til en række musikere og arrangører, hvori der blandt andet står:

"(...) at han grundet omstændighederne trækker sig fuldstændig, og så anerkender han igen sin opførsel og undskylder for den", ifølge Lars Aagaard, der er festivalchef for Hansted Live til BT. 


The Antonelli Orchestra har ageret husorkester for flere danske artister samt tv-programmer såsom TV2's Vild med Dans og Toppen af Poppen, hvor episoder under optagelserne til det sidstnævnte program udgør en stor del af DR-dokumentarens indhold.

I går offentliggjorde Claes Antonsen et opslag på Facebook og Instagram, hvori han selv afslørede, at det altså var ham, som DR-dokumentarserien omtalte som "den mandlige musiker", der var trommeslager og kapelmester i The Antonelli Orchestra, som er Toppen af Poppens husorkester. I et opslag på Instagram undskylder han blandt andet med ordene:

”Jeg har alt for sent forstået, hvor ulykkelige kvinderne blev, og at mit sprog og min adfærd også har fået kvinderne til at føle, at de mistede deres kunstneriske faglighed og kun blev bedømt på deres udseende”, står der i opslaget, som slutter med ordene: ”Det var ikke i orden. Slet ikke. Undskyld”.


LÆS OGSÅ: TESSA AFLYSER KONCERTER: Vil ikke stå på scenen med en krænker

 


ANNONCE