Nyhed

Marshall fejrer 100 års jubilæum af Celestion-højttaleren med unik forstærker

100 enheder af den specielle Celestion 100-forstærker skal markere et unikt jubilæum

Celestion-højttaleren har været 100 år på markedet, og det har fået Marshall Amps til at udvikle en speciel "limited edition"-version af deres legendariske Studio JTM-forstærker. Denne specielle forstærker er håndlavet og er ifølge producenten designet til at fange den klassiske lyd fra Celestions tidligste modeller.

Højttaleren er speciel, og der vil kun være 100 enheder af Celestion 100 tilgængelige verden over, hver bygget på Marshalls fabrik i Storbritannien ved hjælp af de fineste materialer og traditionelle teknikker. Musikmæssigt leverer forstærkeren den ikoniske JTM-lyd – en blanding af crunch og clean, der definerede en generation af guitarhelte.

"Celestion 100's lyd er baseret på de tidlige Alnico-højttalere," siger John Paice, Marketing Communications Manager hos Celestion. "Vi brugte lang tid på at lytte for at fange den rigtige lyd, og vi mener, at vi har skabt noget virkelig specielt."


Marshall fortæller, at Celestion 100 har et markant look, der matcher dens lyd. Klassisk Marshall-æstetik suppleres med nye hvide knapper og cremet betræk, hvilket gør denne forstærker til en ægte samlergenstand.

"Celestion har været partner med Marshall siden begyndelsen," siger Steve Smith, Product Expert for Musical Instruments hos Marshall Group. "Celestion 100 er en perfekt måde at fejre dette 100 års jubilæum på."

LÆS OGSÅ: Super X-Fi bliver en del af to nye headsets fra Creative


ANNONCE