Nyhed

NEDTÆLLING TIL DANSK KONCERT: Hør ny single fra Deep Purples kommende album her

De britiske rocklegender besøger Smukfest få uger efter udgivelsen af deres nye album

Tilbage i november blev det annonceret, at de engelske hardrock-legender i Deep Purple er på programmet ved sommerens Smukfest i Skanderborg. I april var der så mere godt nyt fra Purple-lejren, da bandet varslede udgivelsen af deres 22. studiealbum. Kort tid efter slap de første single fra albummet.

Nu har Deep Purple så delt endnu en forsmag fra det kommende album i form af singlen "Pictures of You," som kan nydes under artiklen her.

Det kommende album har fået titlen =1 og udkommer 19. juli. Det er produceret af legendariske Bob Ezrin, som - udover tidligere at have arbejdet med Deep Purple - har produceret en lang række klassiske album med blandt andre Alice Cooper, Lou Reed, Aerosmith med flere. Ezrin var også co-producer på Pink Floyds The Wall.


Deep Purple udgav deres første album, Shades of Deep Purple i 1968. De har senest været aktuelle med albummet Whoosh! som fik en firstjernet anmeldelse af GAFFA. Tidligere i år udkom en stor, udvidet bokssæt-version af Deep Purples 1972-album Machine Head - den med med numre som "Smoke on the Water" og "Lazy".

IAN GILLAN 1993: Ritchie Blackmore er ulideligt negativ, dominerende og arrogant


ANNONCE