Nyhed

På med sølvpapirshatten: M.I.A. lancerer tøjkollektion som beskytter mod 5G-stråler

Med i kollektionen kan du også erhverve dig et par sølvpapirsboxershorts

Den britisk-tamilske rapper M.I.A. lancerer sin egen tøjkollektion Ohmni som skal beskytte mod blandt andet 5G-stråler. Ja, du læste rigtigt og ikke nok med det, så kan du rent faktisk købe en sølvpapirshat. Tøjmærket beskriver sig selv som "den moderne ridders rustning i den moderne teknologiske krigsførelse" og "din sidste beskyttelse for at bevare din privatliv, autonomi og rettigheder over din krop og dine data".

På hjemmesiden kan man få fingrene i alt lige fra t-shirts, bukser, tasker, hatte, jakker og kjoler som angiveligt kan beskytte dig mod den moderne "krigszone", hvor "dit eget hjem er slagmarken". 

Skulle du være fristet til at købe sølvpapirshatten, som koster knap 700 danske kroner, kan du se frem til at blive beskyttet mod "elektromagnetiske bølger fra Wi-Fi og 5G". Det samme gælder resten af kollektionen, hvad end du er til boxershorts eller håndtasker.


Hvis man skulle være i tvivl afviser Sundhedsstyrelsen, at 5G-stråler og WiFi har sundhedsskadelige virkninger:

"Målinger viser, at den samlede stråling fra mobiltelefoner, wifi-routers og andet apparatur, som i dag udsender ikke-ioniserende stråling, er svag og ligger langt under grænseværdierne for, hvad der er sundhedsskadeligt. Baseret på den tilgængelige viden har vi ingen grund til at tro, at 5G ændrer på det".


Intet nyt under solen
Da den britisk-tamilske rapper M.I.A. udgav sit debutalbum Arula i 2005, kvitterede GAFFAs anmelder med seks stjerner og beskrev albummet således: 

"Det er grænsesøgende og genialt som Trickys første plader, men langt mere udadvendt og inviterende til fælles revolte på dansegulvene!". Sidenhen har offentlighedens holdning til M.I.A. dog skiftet kurs, og M.I.A. har gang på gang skabt overskrifter for sine holdninger og handlinger, som da hun i 2010 udgav kortfilmen til sangen "Born Free". Kortfilmen viser et folkemord begået mod rødhårede mennesker, og videoen blev fjernet fra YouTube i flere lande på grund af det voldelige indhold.

Sidenhen har artisten skabt røre med sit alternative verdensbillede, hvor hun ved flere lejligheder har ytret, at hun ikke tror på videnskaben. Det skete også, da M.I.A. spillede på Heartland Festival i 2022, hvor hun "helt ud af det blå råbte, at hun ville have de vaccinerede på den ene side og de uvaccinerede på den anden side". GAFFAs anmelder kaldte den tostjernede-koncerten for en "rutinepræget, passionsløs anti-autoritær anti-vaxxer-fest".


Hvorvidt der er gang i butikken hos M.I.A.s konspirationsteoretiske tøjkollektion, melder historien intet om.

 

LÆS OGSÅ: M.I.A.-anmeldelse: Mata


ANNONCE