Nyhed

Badesøen Festival fuldender årets program med anmelderroste navne

De sidste tilføjelser inkluderer blandt andet kendte indienavne og spændende kulturmøder mellem litteratur og musik

Badesøens Festival løber af stablen den 3. august ved Albertslund Friluftsbad, og nu er det endelige program på plads. Festivalens sommerlige placering er bedre kendt som "Vestegnens Mallorca", og måske kan musikprogrammet give lyst til farverige paraplydrinks under sommersolen. 

I år kan man nemlig opleve de to anmelderrose indiekvartetter Rigmor og I Got You On Tape, som skal dele hovedscenen med tidligere offentliggjorte musikere som blandt andet JJ Paulo, Lucky Lo og tanzaniske The Zawose Queens. Derudover kan man opleve Elias Rønnenfelt (Iceage), som fuldender festivalens pop-up-program og vil dukke op flere gange i løbet af dagen helt tilfældige steder på festivalen. Nye tilføjelser på programmet er også den eksperimentale polske harmonika virtuos Yegor Zabelov, som kan opleves på festivalens Teltscene. 

De litteraturnysgerrige musikelskere kan søge mod teltet Avisen Live, hvor musiker og komponist Søren Gemmer møder forfatter og dramatiker Alexandra Moltke
Johansen, og musiker Peter Kohlmetz Møller møder forfatter og digter Victor Boy Lindholm.


Badesøen Festivals booker Simone Perna fortæller i en pressemeddelelse, at festivalen har fokus på den afslappende stemning, som både er for børn og voksne. Her kan man både dase i solen og tage en tur ned ad vandrutsjebanen, mens man nyder livemusikken fra de i alt fire scener. 

“Badesøen Festival har altid haft et meget legesygt DNA, og det er vi styret endnu mere imod i år! Hvilke andre steder kan man opleve Goss fra en tremetervippe? Eller få spillet en sang one-on-one af Lucky Lo? Det skaber en helt afslappet stemning og en god mulighed for børn og familier til at udforske kunst og musik i øjenhøjde. Denne vibe har vi ramt helt perfekt med årets program".

Den 3. august 2024 afholdes den 7. udgave af Badesøen Festival. Billetter til Badesøen 2024 kan købes her.


LÆS OGSÅ: NOK ER NOK: Politiet lancerer kampagne mod billetsvindel

 

ANNONCE