Nyhed

JACUZZIROCK: The Jürgen Clubs opfinder deres egen genre - hør singlen her

The Jürgen Clubs udgiver deres anden single i år

I 2023 spåede GAFFA The Jürgen Clubs en stor fremtid, og de er stadig på vej. De har spillet på flere festivaler, såsom Spot og Uhørt - og nu har de udgivet en helt ny single, ”Country Boy,” som er lavet som en hyldest til livet i provinsen:

“Country Boy er en ode til vores opvækst i de forskellige provinsbyer i Danmark, vi kommer fra – en hyldestsang til livet i provinsen og til den ven, som i ens teenageår altid traf de dårlige beslutninger og måske trak en med. Jeg tror, de fleste kan genkende den person fra sin opvækst eller er stødt på vedkommende i deres liv,” fortæller bandets forsanger Magnus Grilstad om den nye single, i en pressemeddelelse, og tilføjer:

”Nummeret er blevet til sammen med vores producer Søren Buhl, og vi prøvede blandt andet at hente lidt inspiration til vores ad-libs i omkvædet fra 00'er heltene i Junior Senior.”


The Jürgen Clubs opstod i 2021, da Magnus Grilstad og brødrene Victor og Julius Schack besluttede sig for at lave et nyt projekt. De har før spillet i andre musikalske projekter, nemlig Heimatt og Alcabean. Herefter sluttede Sebastian Toft sig til gruppen. De fire fyre har skabt det, de selv kalder Jacuzzi-rock.

”’Jacuzzi’ er for os lig med afslapning, sol, varme, palmer, badedyr og ikke mindst ferie. Man tager ikke sig selv så højtideligt, når man er på ferie. Man sænker paraderne, møder nye mennesker og drikker en ekstra cocktail, som får alle dine følelser frem sammen med de pinlige og akavede historier. Og netop dette er på mange måder indbegrebet af The Jürgen Clubs – derfor ’Jacuzzi’,” fortæller Grilstad i pressemeddelelsen.


GUIDE: De bliver store i 2023 – danske navne

ANNONCE