Nyhed

Lenny Kravitz åbner årets Champions League-finale

Omkring 90.000 tilskuere vil være til stede for at overvære kampen

Den 1. juni er det igen tid til årets største kamp inden for klubfodbold og den enkeltstående sportsbegivenhed, som bliver set af flest seere over hele verden. Champions League-finalen spilles på Wembley Stadium i London, og holdene, der kæmper om titlen, er de spanske giganter Real Madrid og tyske Borussia Dortmund.

Nu er det blevet offentliggjort, at den amerikanske rocklegende Lenny Kravitz skal åbne kampen foran omkring 90.000 tilskuere på stadion og yderligere 400 millioner tv-seere. Artisten vil spille flere hits fra sit bagkatalog, men også sange fra sit kommende album Blue Electric Light for første gang, skriver Billboard.

"Det kommer til at blive en virkelig spændende begivenhed i en finale, der betyder så meget for så mange," sagde Lenny Kravitz i en pressemeddelelse.


UEFAs pre-show har tidligere været genstand for kritik, blandt andet efter Camila Cabello optrådte i Paris 2022, hvor hun efterfølgende tweetede:

"Når jeg ser tilbage på vores optræden, kan jeg ikke tro, at folk sang holdenes sange så højt under vores optræden. Mit team og jeg arbejdede utrætteligt længe for at levere den rette stemning og sætte et flot show op".

Dette fik fodboldfans til at reagere mod artistens udtalelse, hvor mange påpegede, at de var der for at se hendes koncert, og at Champions League ikke er som Super Bowl, hvor pauseshowet er en stor del af planen. Tweetet blev senere fjernet fra siden.


LÆS OGSÅ: Peggy Gou og Lenny Kravitz tror igen på kærligheden – hør ny single

ANNONCE