Nyhed

Love Shop-frontfigur annoncerer soloturné

Turnéen kommer forbi en lang række danske byer

Love Shop spillede en næsten udsolgt Danmarksturné i foråret 2024, og til efteråret drager frontfigur Jens Unmack selv afsted på soloturné på de danske landeveje. Selv fortæller han, at han nyder, at spille koncerter med bandet, men at solo-formatet også kan noget helt særligt. 

”Jeg holder meget af Love Shop-koncerter med støj, gin, bankende sequencers og blinkende lys, men da jeg først prøvede at spille uden band for en håndfuld år siden, fandt jeg ud af, at det format så sandelig kan noget anderledes. For alene på scenen er det helt andre ting, der kommer i fokus. Sangene åbner sig op og skal stå distancen på stemning og melodi, og deres ord får den fremtrædende position, de fortjener. Jeg ser frem til at komme afsted ud at opleve landet helt på egen hånd, bare mig, en ekkomaskine og en guitar", siger Jan Unmack i en pressemeddelelse. 

Turnéen bliver skudt i gang den 3. oktober i Taastrup Teater og Musikhus, og publikum kan glæde sig til at opleve liveversioner af sange fra både Love Shops bagkatalog og Jens Unmacks eget. 


Jens Unmack kunne fornyligt fejre 60-års fødselsdag, og GAFFA var i den anledning i arkiverne for at finde vores første interview med Love Shop, som blev bragt i magasinet i 1990. Dengang mødte vi trioen i anledningen af udgivelsen af deres debutalbum 1990. Jens Unmack undrede sig dengang over, at han ofte blev sammenlignet med en anden dansk musiker. Læs hvem i interviewet her. 

Billetsalget til Jens Unmacks soloturné bliver skudt i gang i morgen klokken 10.00 her. 

LÆS OGSÅ: Jens Unmack fortæller om Love Shops Go! – sang for sang


ANNONCE