Nyhed

Nu kommer Samsungs nye soundbarer til Norden

De nye soundbarmodeller kommer med nyt design og innovative funktioner

Den koreanske tech-gigant oplyster at deres hero-model i Q-serien, Q995D, især egner sig til dem med særligt høje krav, når det kommer til underholdning i hjemmet.

Soundbaren har en 11.1.4-kanals konfiguration og Dolby Atmos, der skulle give en fordybende tredimensionel surround.

Nogle af de nye funktioner, som Q995D har fået er, hvad Samsung kalder Private Rear Sound, der giver brugeren mulighed for at se deres yndlingsprogram eller -film færdig uden at forstyrre resten af hjemmet. Den funktion gør det nemlig muligt kun at afspille tv-lyden gennem de bagerste højttalere, som er placeret tættest på seeren.


En anden funktion er Sound Grouping, der synkroniserer soundbaren og baghøjttalerne så de alle lyder ens. Det skulle sikre, at musikken lyder lige godt, uanset hvor brugeren befinder sig i rummet.

Men den er ikke billig – prisen for Q995D bliver på omkring 11.500 kroner.

Samsung er også klar med en ny række soundbarer i deres S-serie, S700-serien. Det drejer sig om S710D og S711D, der begge er designet til at matche mindre tv-modeller. Disse modeller skulle være velegnede til dem, der vil have en stor og fyldig lyd, men også en soundbar, der ikke fylder ret meget. Disse soundbarer har en pris på omkring 4.700 kroner.


LÆS OGSÅ: Bang & Olufsen relancerer musiksystem fra 90’erne

ANNONCE