Nyhed

Ny Ace of Base-dokumentar ripper op i gamle konflikter

Ny dokumentarfilm kaster lys over det svenske popbands konflikter i deres aktive år

Den nye dokumentarfilm om Ace Of Base havde premiere den 1. maj og beskrives som "ucensureret" af Viaplay. Dokumentaren belyser de konflikter, som bandet har haft i løbet af karrieren. Et af de store fokuspunkter er den forskellige aflønning af bandets kvindelige og mandlige medlemmer. 

Det spørgsmål nedtoner Ulf Ekberg fra gruppen dog i et interview med SVT Kulturnyheter:

"Jonas og jeg skrev det første album, så det var der ikke noget underligt ved. Det bliver gjort til en stor ting i filmen, men det var det ikke i virkeligheden," udtaler han.


I dokumentaren, som har fået titlen All That She Wants, fortæller Jenny Berggren fra gruppen om hierarkiet mellem bandmedlemmerne, som siden blev mere udtalt og blev en større sag. Til Aftonbladet forklarer hun imidlertid, at hendes udtalelser i filmen ikke er overensstemmelse med virkeligheden, men var blevet vinklet og redigeret af folkene bag filmen. 

Hun forklarer samtidig, at det var sådan, hun havde det, selvom hun faktisk sagde noget andet.

"Man sammenligner jo altid, sådan er det bare. Og jeg kunne mærke, hvordan penge var et magtmiddel. Når nogle af drengene sagde nej, så vejede det tungere, end hvis jeg gjorde - fordi jeg ikke havde lige så mange penge. Det oplevede jeg indimellem," udtaler Jenny Berggren till Aftonbladet.


I interviewet af Berggren ikke afvisende overfor en genforening af bandet - under forudsætning af, at alle tre synes, det er en god idé. Med "tre" mener hun sig selv sammen med broderen Jonas Berggren og Ulf Ekberg. Søsteren Malin Berggren har valgt at trække sig tillbage fra rampelyset og vil ikke være del af en eventuel genforening.

Teksterne er stadig dødsforagtende hjernedøde

ANNONCE