Nyhed

SÅ ER DET NU: Hør ny single fra Nick Cave & The Bad Seeds' kommende album

Den australske legende har netop delt anden forsmag på kommende album

Tilbage i marts annoncerede Nick Cave & The Bad Seeds den forestående udgivelse af albummet Wild God - og delte i samme ombæring titelnummeret fra albummet. Siden har bandet annonceret hele to danske koncerter - og her til aften (29/5) har de så delt endnu en single fra det nye album. Du kan høre sange "Frogs" under artiklen.

"Jeg håber, albummet vil have samme effekt på lytteren, som det har haft på mig. Jeg bliver fejet med, når det kommer væltende ud af højtaleren. Det er en kompliceret plade, men også smittende på en dyb og nydelsesfuld måde," udtalte Cave i en pressemeddelelse og i forbindelse med albumannonceringen i marts og tilføjede:

"Der er aldrig en masterplan, når vi laver et album. Det er snarere sådan, at albummene afspejler den emotionelle tilstand hos dem, som har skrevet og spiller musikken. Og når jeg lytter til det her, får jeg udtryk af, at vi er glade."


Nick Cave & The Bad Seeds optrådte sidst i Danmark i sommeren 2022, hvor de åbnede deres turné med en koncert i Aarhus. Siden har Cave besøgt Danmark i rollen som forfatter med en talk på Heartland Festival sidste sommer. 

Det er efterhånden fem år siden, der sidst var nyt fra Nick Cave & the Bad Seeds i form af dobbeltalbummet Ghosteen. Siden har han udgivet både en bog, et studie- samt et livealbum sammen med Warren Ellis og et minialbum i eget navn.


NICK CAVE: Inderst inde har jeg altid en følelse af, at alt er fucked

ANNONCE